Гр. Созопол,ул. "Кирил и Методий" №36

тел.: +359 550 22300 / факс: +359 550 22216

моб. +359 877 999 913

e-mail: info@hotelcasadelmare.com


 

 

Хотел „Каса дел маре” е най-новата перла в короната на античен Созопол. Разположен на самия бряг на морето, комплексът e заключил в себе си невероятното съчетание на дискретен лукс и топъл домашен уют. „Каса дел Маре” е построен на уникално място в Стария град.

От едната страна е безбрежната морска шир, а от другата – старинните къщи и самобитни калдъръмени улички. Непосредствено до хотела пък се извисяват руините на Южната крепостна стена и обгръщат крайбрежието с мистиката на отдавна отминала епоха. 

Каса дел Маре” е остров на изтънченост и изискан стил в сърцето на Антична Аполония. При нас ще откриете комфорт, спокойствие и романтика, за които винаги сте мечтали! За нас клиентите не са просто гости, а скъпи приятели, които винаги се връщат отново и отново!

Разполагаме с 19 луксозни двойни стаи, една тройна, 2 фамилни апартамента и един Президентски апартамент.

 

 

 

 

На Ваше разположение е изискан ресторант с неповторима панорама към вълните. Перфектна кухня с изобилие от традиционни български и средиземноморски специалитети ще задоволи и най-претенциозните ценители!


Ако мечтаете да вдигнете наздравица с любимия  човек на метри от прибоя на вълните и до  древната крепостна стена, „Каса дел Маре” е Вашият Пристан!

 

Добре дошли в най-новото бижу от Съкровищницата на Аполония!